top of page
Image by Roberto Nickson

Inspiration till att bygga och renovera med hållbara material!

Under den här fliken kommer vi att fylla på med olika former av hus och projekt byggda med ekologiska och hållbara metoder. Vi vill skapa en källa till inspiration för dig som antingen vill renovera eller bygga nytt med hållbara ekologiska material. Inget projekt är det andra likt men man kan ändå få idéer och kunskap av att se hur andra har tänk och löst sina problem. Den här delen av EkobyggGuiden är under konstruktion så förvänta dig nytt material hela tiden!

Materialet som ligger här kan vara delat av t.ex. arkitekter, byggfirmor, producenter och privatpersoner. Vi på EkobyggGuiden ansvarar inte för deras lösningar och materialval. Se det som en guldgruva till inspiration och spännande idéer men till sist måste du själv fatta egna val om hur just ditt drömbygge ska se ut. Lycka till!

Välkommen att bidra med innehåll!

EkobyggGuiden kommer hela tiden att uppdateras och växa. Är där något du saknar i guiden eller tycker är utdaterad hör gärna av dig!

 

Är du t.ex. arkitekt, konstruktör, byggfirma, materialleverantör, bloggare eller privatperson och har spännande eller intressant material om hållbart byggande är du välkommen att dela med dig. Vi vill skapa en inspirationsbank med massor av olika typer av hus och konstruktioner som visar på hur man kan bygga hållbara hem.

 

Det kan vara stort som smått. Kanske en ritning på ett hus eller en konstruktion av en grund. Det kan också var en fotodokumentär på ett bygge som du gjort. Vi ser gärna både nybyggen och renoveringar av äldre hus. Vi kommer att lägga ut materialet på vår hemsida med en länk till dig eller ditt företag som tack för att ni bidrar med innehåll!

Image by Henry Be
bottom of page